0761654849

MONDEN  acum 5 ani

Diana Matei apreciata de Mugur Isarescu
Diana Matei apreciata de Mugur Isarescu
Diana Matei nu este un nume celebru, dar e cistigatoare a numeroa­se premii internationale. In concertele pe care le-a sustinut la Monte Carlo, Beirut sau Cannes, a interpretat melodii dintr-un repertoriu extrem de vast, de la folclor pina la jazz manoush.

Este una dintre vocile preferate ale guvernatorului BNR Mugur Isarescu si, in aceasta iarna, isi va duce la capat unul dintre proiectele initiate cu ceva timp in urma: inregistrarea unui album in colaborare cu membrii formatiei Boney M. „Impreuna cu Taraful Cleante, promovez piesa intitulata

De trei zile si ma pregatesc pentru un viitor album. In calitate de solista a Ansamblului profesionist al armatei, particip la receptiile organizate de MApN atit pentru oficialii nostri, cit si pentru omologii acestora din alte tari. Faptul ca sint o prezenta constanta la evenimentele de acest gen imi dovedeste, inca o data, aprecierea conducerii minis­terului. Interpretez melodii din folclor, pentru a face cunoscute portul si muzica noastra oficialilor din tarile straine, dar cint si piese din repertoriul international: dance, pop, jazz manoush.

Am fost invitata, impreuna cu Taraful Cleante, sa cint la diferite evenimente, in a caror organizare a fost implicat  Mugur Isarescu.

Acesta, fiind din Dragasani, iubeste extrem de mult folclorul nostru, mai ales muzica din zona Olteniei, pe care eu o interpretez cu mare drag. Sintem onorati sa avem aprecierea dumnealui. De asemenea, sintem o prezenta constanta si la evenimentele importante din viata liderului sindical Vasile Marica”. Pe linga muzica, Diana Matei isi doreste si o cariera in teatru, fiind studenta in anul II la UNATC.

Arhiva stiri

2016
mai (1)
iulie (1)
2014
2013

Comentarii