0761654849

MONDEN  acum 4 ani

Diana Matei intre meseria de artista si cea de mama
Diana Matei intre meseria de artista si cea de mama
Ne-am reîntâlnit cu Diana Matei într-o după-amiază însorită de mai la atelierul Mihai Albu, unde urma să probeze pantofii pentru photo-shootingul primei ediţii tipărite a revistei. O femeie frumoasă, matură, emanând siguranţă prin toţi porii. O femeie împlinită, care îşi împarte timpul între concerte, studioul unde înregistrează o nouă piesă şi fiul ei de 11 luni, Ianis.

Vara aceasta Diana Matei lansează un videoclip de excepţie pentru piesa sa „Aromă de iubire“, care este chiar un asfel demix de stiluri muzicale, între influenţe rock şi etno şi o voce superbă.

„Pregătim deja filmările pentru noul videoclip la cea mai recentă melodie a mea, Aromă de iubire. Elemente din miturile indiene, din stilul gotic şi medieval, alături de elemente glam sunt doar câteva dintre reperele şi surprizele pe care le-am pregătit pentru fanii mei prin acest clip. Ţinutele teatrale, cadrele surprinzătoare, luminile speciale, efectele, locurile care spun poveşti – pe toate le-am discutat în amănunt cu echipa de filmare, pentru ca efectul să fie unul spectaculos“, ne dezvăluieartista din culisele filmărilor clipului pe care îl vom putea vedeapeste câteva săptămâni.

„Petrec foarte mult timp înregistrând piese noi în studio şi susţinând concerte împreună cu Taraful Cleante, alături de care cânt de atâţia ani. Îmi place la nebunie ce fac şi, dacă aş fi pusă în situaţia să mai aleg o dată, aş alege pe nerăsuflate şi din tot sufletul tot cariera muzicală şi scena! Cu un mic amendament: de un an, de când sunt mama unei minuni de băieţel vesel, sănătos şi frumos şi mă despart din ce în ce mai greu de el dimineţile, când trebuie să plec de acasă… ei, parcă acum îmi doresc mai mult ca oricând să am la dispoziţie 29 de ore pe zi“,glumeşte mămica grijulie Diana.

Arhiva stiri

2016
mai (1)
iulie (1)
2014
2013

Comentarii