Apariții în Media

„Copilul meu” este un nou spectacol din stagiunea Teatrului MIC. Înainte de premiera spectacolului, redactorii publicației Zile și Nopti au scris acest articol de prezentare pentru care au ales câteva fotografii din cadrul repetițiilor. Prezentarea completă a spectacolului, dar și galeria oficială le puteți găsi pe pagina Teatrului MIC.

Sursa foto: LiterNet

Sursa foto: BookHub

Sursa foto: TVmania

Este o emoție incredibilă atunci când munca depusă este recunoscută în acest fel și fotografiile mele sunt alese pentru diverse publicații. O emoție aparte a fost evidențiată prin această serie de concerte organizate la Teatrul Elisabeta. O recenzie a fost publicată de către infoMusic și o puteți vedea completă aici împreună cu fotografii din acest concert.

FiRMA și Maia Morgenstern – un eveniment special prin care muzica, poezia și teatrul au urcat împreună pe aceeași scenă la ARCUB. Concertul trupa FiRMA din seria “Origini” mi-a oferit cadre vizuale deosebite , iar fotografii din acest concert puteți găsi atât în galerie, cât și în articolul publicat de InfoMusic aici.

Colaborarea dintre trupa FiRMA și Teatrul MIC au condus la realizarea acestui minunat album “Deșteptarea Primăverii”. InfoMusic a publicat o recenzie a concertului de lansare al albumului “Deșteptarea Primăverii” și aici puteți găsi o parte din cadrele surprinse în acest concert. Albumul muzical a fost realizat pentru spectacolul cu același nume – “Deșteptarea Primăverii” -de la Teatrul MIC, iar fotografii din acest spectacol puteți viziona în portofoliu.

Fotografie publicată în cadrul unui scurt interviu pe care l-am acordat pentru ȘansaNews. Acest reportaj scris de Andreea Zaleschi spune, pe scurt, cum am descoperit fotografia și care au fost primele proiecte care mi-au oferit încredere, dar și viziune pentru a contura acest portofoliu.